Ruwbouw van A tot Z

Ebu Nur - Ruwbouw

Op zoek naar een betrouwbare bouwfirma voor uw ruwbouw in regio Hamme? Op de expertise en correcte service van Ebu Nur kunt u altijd rekenen.

Totaalpakket voor ruwbouwwerken

Met een jarenlange ervaring en uitgebreide technische knowhow als basis, pakken wij uw ruwbouw aan van de fundering tot het dak. Denk hierbij aan de beton- en bekistingswerken en een perfecte afwerking met degelijke metselwerken. Ook de bijhorende grond- en afbraakwerken, en zelfs rioleringswerken nemen we er graag bij.

Alle bouwstijlen

Dat wij een onberispelijke reputatie genieten voor ruwbouwwerken, reflecteert zich in het grote aantal tevreden klanten in regio Hamme. Bij ons kunt u immers terecht voor alle bouwstijlen, van hedendaags en modern tot klassiek en traditioneel. Verder beschikken we over een ruime ervaring in het bouwen van verschillende soorten woningen: rijhuizen, vrijstaande woningen of halfopen bebouwingen.

Uw wens staat centraal

Bouwonderneming Ebu Nur hanteert keer op keer een klantgerichte houding waarbij uw wens als klant centraal staat. Wij werken uw ruwbouw af volgens uw wensen en voorkeuren, volledig volgens het plan en de afspraken. Ook na de werkzaamheden mag u er zeker van zijn dat wij alles proper en netjes achterlaten. Wenst u graag uw bouwplannen met ons te bespreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We bezorgen u zeker een vrijblijvende offerte.