Elektriciteitswerken voor particulieren en professionals

Ebu Nur - Elektriciteitswerken

Behalve ruwbouw en metselwerken kunt u bij Ebu Nur eveneens terecht voor algemene elektriciteitswerken in Hamme en ruime omgeving. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Huishoudelijke elektriciteit

Bent u op zoek naar een elektricien om de elektrische installatie van uw nieuwbouwwoning te voorzien? Of wilt u herstellingswerken laten uitvoeren aan de elektriciteit van uw huidige woning? Doe een beroep op Ebu Nur voor alle elektrische toepassingen, zoals het plaatsen van stopcontacten, verlichting, aansluiting, … Daarnaast nemen we ook de elektrische schema’s van uw woning voor onze rekening.

Industriële elektriciteit voor bedrijven

In tweede instantie beschikken we ook over de nodige kennis van zaken om de industriële elektriciteit voor bedrijven te voorzien. Dit gaat van aanpassingen aan de elektrische installaties aan gebouwen tot elektriciteitsplannen op maat van uw bedrijf. Hierbij werken we steeds volgens de veiligheidsvoorschriften en conform de wetgeving.

Herstellingswerken

Een probleem met uw huishoudelijke of industriële elektriciteit? Ebu Nur staat elke werkdag voor u klaar. Met een enthousiaste en professionele houding realiseren we kleine herstellingswerken aan uw elektriciteit in regio Hamme en Oost-Vlaanderen. We leveren een nauwkeurige en veilige service aan correcte prijzen. Benieuwd naar het prijskaartje van uw elektriciteitswerken? Neem dan even contact met ons op, en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.