Dynamische bouwonderneming in Hamme
Ebu Nur

BATIBOUW+ PARTNER

Een nieuwbouw- of renovatieproject in het vooruitzicht? Doe een beroep op Ebu Nur, professionele bouwonderneming in Hamme. Met een mix van expertise, ervaring en een passie voor het vak, bouwen wij uw droomwoning.

Expert in algemene bouwwerken

Ebu Nur is een dynamisch familiebedrijf onder leiding van zaakvoerders vader en zoon Gokcan, specialisten met een ervaring van maar liefst meer dan 30 jaar in de bouwsector. Samen met vier enthousiaste werknemers staan we dagelijks in voor heel wat bouwprojecten, dit zowel voor particulieren alsook voor bedrijven en professionals. We zijn voornamelijk actief in de regio rond Hamme en heel Oost-Vlaanderen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn

Als ervaren bouwonderneming zijn we bijzonder onderlegd in nieuwbouwwoningen, maar renovatiewerken behoren evengoed tot ons pakket. Ebu Nur is gespecialiseerd in ruwbouw en metselwerken. Wij nemen uw volledige ruwbouw voor onze rekening: van de fundering tot het dak, inclusief de beton- en bekistingswerken. Verder kunt u ook bij ons terecht voor algemene elektriciteitswerken.

Troeven

Bouwonderneming Ebu Nur onderscheidt zich door de passie waarmee we alle werken aanvatten. We gaan daarbij heel nauwkeurig te werk, en ook nadien laten we alles proper achter. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook deskundig en eerlijk advies geven. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw ruwbouw? Neem dan zeker even contact met ons op. We voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op maat.